Kategorier
Bygg & Renovering

Hantverkare i Stockholm för renovering och ombyggnad

Om du ska renovera och bygga om ditt hus, krävs hantverkskunnande från flera discipliner. Låt en firma med hantverkare i Stockholm lämna offert på arbetet.

Den som ska renovera och bygga om sitt hus, måste alltid ta hjälp av flera olika hantverkare med sina respektive specialkunskaper. Du kan naturligtvis räkna dig som en duktig hemmafixare men för flera arbeten krävs djup yrkeskunskap men också behörighet. Att dra ledningar för vatten och el är exempelvis ingenting för en amatör!

Den gamla villa du köpt i en norrort till Stockholm var en gång i tiden kvarterets pärla som till och med fanns på bild i reportage om framväxten av egnahem i Stockholms utkant. Huset har fortfarande en stor potential men den måste renoveras och moderniseras.

Hantverkare i Stockholm och totalentreprenad

När du köpte huset räknade du med att kunna göra vissa förberedande jobb på egen hand. De jobben har du slutfört och nu är det dags för ”finliret”. Du har rivit en mellanvägg mellan befintligt kök och ett angränsande rum. På det sättet får du plats med en köksö, där gästerna kan samlas. I badrummet har du kunnat montera ner toalettstol och tvättställ och badkaren har du kastat ut. Nu är det dags att låta en rörmokare koppla in nya armaturer med mera.

Du får tips av en granne om ett företag som har alla de hantverkare du behöver. En representant från firman kommer på besök och gör noteringar för att kunna räkna på en totalentreprenad där firman samordnar allt arbete.