Kategorier
Mat

Catering i Stockholm löser snacksen till festen!

Älskar du att ordna fester men slipper gärna matlagningen? Cicada catering i Stockholm fixar tilltugget, så kan du tänka på vilken outfit som gör bästa intryck.

Vilka är de viktigaste sakerna för en riktigt lyckad fest? Underhållning, goda drycker, fantastiskt sällskap och god mat, inte sant? Cicada catering kan ordna maten efter dina och dina gästers behov. Veganer och allergiker eller folk som kör carnivoredieten är inga problem, det löser de lätt som en plätt. Vad du behöver fundera på är vad du ska ha på dig och vad för gott du ska bjuda på att dricka… och naturligtvis hålla isär veganerna och de militanta köttätarna så att det inte blir en väpnad konflikt på din soaré. Sagt med glimten i ögat såklart, för på en fest har vi inte tid att bråka eller laga mat, det finns bara tid för att ha roligt och trevligt i goda vänners sällskap.

Catering i Stockholm gör det enkelt

Det brukar bli mycket stress när en fest ska styras upp så det finns inget fel i att låta någon annan ta hand om maten. På så sätt kan du ju starta dagen med en mimosa istället för att panikfixa snacksen. Och Cicada catering levererar catering sju dagar i veckan så du kan lägga din fest på vilken dag du vill. Ta det lugnt helt enkelt, möt gästerna med stil och led dem till den förstklassiga maten och se ut som den förstklassiga festfixare som alla vet att du är.