Kategorier
Allmänt

Valpkurs ger er bästa förutsättningarna för framtiden i Göteborg

Att skaffa valp är nästan som att skaffa barn. Man behöver vägleda den för att ge den en bra grund. På valpkurs i Göteborg får du rätt hjälp med valpen.

Vem hade kunnat tro att Tildas största önskan skulle gå i uppfyllelse efter att hon hade fyllt 50 år? Hon trodde inte det. Men det kom en dag då Tilda tyckte att nu var det dags att börja leva livet. Att göra det hon ville och att skaffa en hund, som hon alltid hade drömt om. Innan hade det alltid funnits en ursäkt till varför inte. Nu var det slut med det.

Tilda hade sedan långt tillbaka tingat en liten valp. Denna ville hon göra allting rätt med. Eftersom hon inte hade någon kunskap sedan tidigare, så valde hon att direkt boka in en valpkurs. Valpen skulle bli hennes bästa vän och de skulle förhoppningsvis spendera minst 10 år tillsammans.

Anpassad valpkurs

Tilda visste sedan innan att hon ville ha en snäll träningsmetod. Helst hitta något sätt där hon inte behövde tillrättavisa allt för mycket. På en valpkurs i Göteborg kunde hon få all den hjälp som hon behövde.

De fick lära sig hur de skulle kommunicera och även vanlig grundlydnad. Valpen fick även träna på att träffa andra hundar och få ut bra upplevelser av det. Det kändes tryggt för Tilda med en seriös uppfödare som stöttade, samtidigt som hon gick på en bra valpkurs och fick lära sig allt som behövdes.