Kategorier
Allmänt

Hyra mark i Stockholm för företagets extra utrymme

Ibland är det svårt att frigöra extra utrymme i befintliga lokaler. Ett tips är då att hyra mark i Stockholm och sätta upp ett tält som klarar klimatet.

Är man ett inarbetat företag som haft sin placering i många år är det svårt att bara byta sådär. Även om behovet finns då man exempelvis behöver utöka maskinparken så är det inte bara att hitta ett utrymme. Många gånger är det redan begränsade utrymmet ganska fullt även i kubikmeter och inte bara kvadratmeter. Då gäller det att hitta lösningar som ligger utanför boxen.

Den lättaste lösningen kan vara att hitta helt nya företagslokaler. Det är dock inte alltid så enkelt vare sig för firman eller de anställda att bara flytta. En del kanske har sökt arbete för att bo och jobba i närområdet. Andra tycker det är viktigt att kunderna kan den väl inarbetade adressen. Då gäller det att vara flexibel i tanken och hitta andra saker som fungerar.

Hyra mark för att ha en större tillfällig yta

En sådan sak är att man kan hyra mark i Stockholm. Det finns lite olika marktyper att välja mellan beroende på vad man är ute efter. Det finns hårdgrusade planer som passar bra för att parkera en större och tyngre maskinpark på. Det finns också andra marktyper som det fungerar optimalt att sätta upp tält på.

Ett tält som tål det nordiska klimatet kan vara ett ypperligt komplement till att bygga nya lokaler för firman. Börjar man bli trångbodd är det bra att vara lite om sig och kring sig för att hitta flexibla lösningar. Har man väl fått upp ögonen för flexibla lösningar som att hyra mark har man satt bollen i rullning. Snart är man generös nog att sprida det vidare till andra trångbodda företag som behöver större ytor.